به گزارش خبرگزاری میامی جوان، وحید حاجیقاسمی با اشاره به برداشت چغندرقند بهاره در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان میامی گفت: متوسط برداشت چغندرقند ۸۵۰ تن در هکتار است.
کارشناس زراعت جهادکشاورزی میامی با اشاره به زمان و شرایط آب و هوایی کاشت چغندرقند بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی این شهرستان برداشت چغندرقند از اوایل آبانماه آغاز و تا اواخر آذرماه ادامه دارد و این محصول همچنین از نیمه دوم اسفندماه تا اوایل خردادماه قابلیت کاشت دارد.
وی همچنین تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال بیش از ۸۵۰ تُن چغندرقند در شهرستان میامی برداشت شود.
حاجیقاسمی در مورد آفات و بیماری چغندرقند و پیشگیری از آنها بیان کرد: آفت چغندرقند کاردرنیا و بیماری پوستی قارچی است که برای پیشگیری از آنها باید قبل از کشت محصول آزمون خاک انجام و حتماً از رقم مناسب خاک استفاده شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: خاک مناسب برای کاشت این محصول خاکهایی با بافت نیمهسبک و حاصلخیز و عمیق جهت بالابردن راندمان محصول و رشد ریشهها است.
وی با تأکید بر روشهایی برای افزایش بازدهی در فرآیند برداشت و فرآوری این محصول بیان کرد: انتخاب رقم مناسب خاک، تاریخ دقیق کاشت و انجام آبیاری بهموقع و کنترل آفات و بیماریها و علفهای هرز در افزایش بازدهی موثر است.
وی در پایان عنوان کرد: توسعه و اجرای سیستمهای آبیاری نوین، تعمیم و توزیع کودهای یارانهدار و ارائه مشاوره و توصیههای فنی قبل از شروع کاشت تا پایان برداشت در دستور کار است.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید