به گزارش خبرگزاری میامی جوان از آغاز کشت بهاره محصول پیاز در سطح مزارع این شهرستان خبر داد و گفت : این محصول یکی از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان در فصل بهار است.
وی با اشاره به توسعه کشت پیاز در شهرستان میامی ابراز کرد: پیشبینی میشود سطح زیر کشت این محصول در سال زراعی جاری به ۴۵۰ هکتار برسد.
رئیس جهاد کشاورزی میامی اظهار کرد: کشت پیاز از اواخر بهمنماه آغاز شده و انتظار میرود این فرآیند تا اوایل فروردینماه به پایان برسد.
این مقام مسئول با تأکید بر تمرکز کشت پیاز در حومه شهر میامی بیان کرد: این محصول عمدتاً به روش کشت مستقیم بذر با دستگاه ریزدانه کار انجام شده و مهمترین رقم کشت شده فلات زرگان است که خاصیت انبارداری و بازارپسندی بالایی دارد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: کشت پیاز در این منطقه به صورت مکانیزه انجام میشود که این امر به افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید کمک شایانی میکند و با عنایت به میزان عملکرد در واحد سطح و قیمت مناسب آن در مقایسه با سایر محصولات کشت بهاره، سطح زیر کشت این محصول در حال افزایش است.
به گفته حسینی با توجه به بازار مصرف گسترده پیاز و تقاضای بالای آن در سطح کشور، توسعه کشت این محصول نقش مهمی در رونق اقتصادی خانوارهای روستایی و افزایش درآمد بهرهبرداران دارد. در همین راستا، پیشبینی میشود که اجرای طرحهای مکانیزه و استفاده از بذرهای اصلاحشده منجر به رشد تولید و کاهش ضایعات شود.
وی همچنین ادامه داد: فرآیند کاشت، داشت و برداشت پیاز در این منطقه بهصورت کاملاً مکانیزه انجام میشود. این موضوع نقش مؤثری در کاهش هزینههای تولید، صرفهجویی در زمان و منابع انسانی و نیز افزایش بهرهوری دارد.
حسینی با اشاره به مزایای اقتصادی کشت پیاز افزود: پیاز از جمله محصولاتی است که هم در بازار داخلی و هم در بازارهای صادراتی مشتریان فراوانی دارد این امر باعث شده تا کشاورزان با اطمینان بیشتری نسبت به تولید این محصول اقدام کنند و بازگشت سرمایه آنان در بازه زمانی مناسبی انجام شود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میامی در پایان تصریح کرد: با توجه به اهمیت پیاز در تأمین نیاز اقتصادی بهرهبرداران شهرستان، برنامهریزیهای لازم برای افزایش راندمان تولید این محصول در دستور کار این مدیریت قرار دارد و از تلاشهای این مدیریت برای توسعه روشهای نوین کشت و آبیاری بهمنظور استفاده بهینه از منابع آبی خبر داد.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید