به گزارش خبرگزاری میامی جوان، محمد حسینی با اشاره به اهمیت کشت گیاهان دارویی در اقتصاد گفت: کشت گیاهان دارویی کم آببر باعث پایداری بخش کشاورزی و توسعه اقتصادی میشود و همچنین میتوانند در خودکفایی و حفظ ذخایر ژنتیکی کمک کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی در ادامه افزود: کشت گیاهان دارویی کم آبخواه، باعث توسعه کشاورزی پایدار در مناطق خشک و نیمهخشک میشود.
به گفته وی، گیاه آنغوزه از نظر نیاز به آب کم توقع است و میتواند بهعنوان کشت جایگزین و با سوددهی بالا در این مناطق کشت شود.
حسینی با بیان اینکه دو نوع گیاه آنغوزه وجود دارد، اظهار کرد: یک نوع آن خوشبو و نوعی دیگر بد بو است که نوع بدبو در ایران پرورش مییابد و مصرف درمانی دارد که در توسعه پایدار بخش کشاورزی و در خود کلان به توسعه اقتصادی و دارویی کمک میکند.
این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: این محصول جزو گیاهان با ارزش در میان گیاهان دارویی است که با ویژگیهای مقاومت در برابر سرما و گرمای شدید، قابلیت ثمردهی بعد از یک دوره طولانی خشکسالی و مقاومت در برابر آفات و بیماریها، مناسب کشت در اراضی مستعد دیم را دارد.
وی با اشاره به اینکه گیاه آنغوزه دارای خاصیت ضدمیکروبی و ضدعفونی است، بیان کرد: از موارد استفاده از آن در طب سنتی میتوان به کمک به هضم غذا، ضد نفخ، درمان یبوست، تسکین دندان درد، تقویت معده و سیستم گوارش، آسم و سیاه سرفه، برونشیت، درمان اختلالات عصبی در کودکان، کاهش فشار خون، ضد انقباض ماهیچهها، کلسترول و تسکین سردرد اشاره کرد.
حسینی از برگزاری کارگاه آموزشی کشت گیاهان دارویی آنغوزه در بخش کالپوش خبر داد و گفت: این کارگاه آموزشی با عنوان کشت و برداشت گیاهان دارویی مناسب در اراضی مستعد کشت دیم بخش کالپوش با هدف ارتقاء سطح مهارت و دانش بهرهبرداران علاقمند به تولید گیاهان دارویی در محل سالن جلسات مرکز جهاد کشاورزی کالپوش برگزار شد.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید